Niedawno miałem zapotrzebowanie tłumaczenia przysięgłego kilku dokumentów i kolega zasugerował mi biuro LIDARIA. Na początku miałem pewne wątpliwości, bo różnie to bywa z usługami realizowanymi online, ale okazało się, że naprawdę warto. Już sam kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył – odpowiedź na zapytanie dostałem naprawdę szybko, dosłownie w kilkanaście minut, a cała komunikacja była jasna i rzeczowa. Na stronie mają dokładnie opisaną ofertę, tym samym łatwo się zorientować, co i jak. Zajmują się tłumaczeniem nie tylko popularnych języków jak rosyjski czy niemiecki, ale również mniej oczywistych jak chorwacki, czeski czy koreański. Ja akurat musiałem przetłumaczyć dokumenty z niderlandzkiego i nie było z tym najmniejszych problemów. Tłumaczenie otrzymałem w umówionym terminie, bez żadnych opóźnień, a jakość była naprawdę na poziomie. Jeżeli ktoś poszukuje biura tłumaczeń z dobrą obsługą oraz klarownymi zasadami, to szczerze mogę ich polecić. Z pewnością jeszcze skorzystam, jak będę potrzebował czegoś w przyszłości.
https://lidaria.pl/