Odpowiedz

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udana prezentacja dzięki Barco Clickshare
05-10-2025, 15:28
Udana prezentacja dzięki Barco Clickshare
Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami związanymi z urządzeniem Barco Clickshare, bo ostatnio miałem sposobność korzystać z tego sprzętu w pracy i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. W skrócie – to system do bezprzewodowego udostępniania obrazu, który sprawdza się rewelacyjnie podczas prezentacji i wideokonferencji. Zamiast podłączać kable czy skomplikowaną konfiguracją, wystarczy wpiąć niewielki dongle do komputera, a cały proces połączenia z wyświetlaczem odbywa się przy pomocy paru kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to bardzo płynnie, a jakość wyświetlanego obrazu jest naprawdę dobra. Co dla mnie ważne – jest też aplikacja mobilna, toteż nie trzeba ograniczać się tylko do notebooka. Uważam, że dla osób, które często prowadzą spotkania, czy to w biurze, czy zdalnie, to naprawdę spora oszczędność czasu a także nerwów.
Znajdz posty
05-12-2025, 09:19
RE: Udana prezentacja dzięki Barco Clickshare
(05-10-2025 15:28)Pielo napisał(a):  Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami związanymi z urządzeniem Barco Clickshare, bo ostatnio miałem sposobność korzystać z tego sprzętu w pracy i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. W skrócie – to system do bezprzewodowego udostępniania obrazu, który sprawdza się rewelacyjnie podczas prezentacji i wideokonferencji. Zamiast podłączać kable czy skomplikowaną konfiguracją, wystarczy wpiąć niewielki dongle do komputera, a cały proces połączenia z wyświetlaczem odbywa się przy pomocy paru kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to bardzo płynnie, a jakość wyświetlanego obrazu jest naprawdę dobra. Co dla mnie ważne – jest też aplikacja mobilna, toteż nie trzeba ograniczać się tylko do notebooka. Uważam, że dla osób, które często prowadzą spotkania, czy to w biurze, czy zdalnie, to naprawdę spora oszczędność czasu a także nerwów.

https://zielonatablica.pl/ - profesjonalne tworzenie tekstów na zamówienie. Zapraszamy serdecznie już dziś!
Www Znajdz posty

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości