Bardzo ładne gry panowie
Tutaj gratulacje dla Damiana za cały ciąg ładnych gier
Pochwałka dla Firemana za wysoki wynik indywiduwalny.
Same rekordy z jednej gry nie przesądzają o osiągniętym poziomie
Wiem jednak, że i wynik indywidualny cieszy -sam się tutaj pochwaliłem
PS.
U mnie nawał prac zawodowych nieco przeminął tak więc mogę obiecać, że będę częściej na treningach po to, aby służyć pomocą zainteresowanym
Wczoraj widziałem "pogorszenie stylu gry" niektórych z zawodników w czasie rozgrywek TLB, mimo iż wasze wyniki nieco wzrosły. Wnioskuję zatem, że częstotliwość trenowania pozwoliła podnieść wam wyniki, jednak gdzieś po drodze się pogubiliście i popełniacie wiele błędów na torach. A zatem jeśli graliście 140pkt średnią i teraz przy tylu błędach gracie około 160pkt to oznacza, że bez popełniania prostych błędów winniście już grać 170-180pkt!!!
Zaobserwowałem "nakładanie ręki na kulę" -co jest wynikiem zbyt późno zluzowanego kciuka -inaczej :kciuk zbyt późno wysunięty (powoduje to nadawanie rotacji kuli na siłę!! i utratę celności, złą postawę i brak synchronizacji kroków, złe podejście, czyli ktoś startuje z 20 klepki, a kończy ślizg na 25 za chwilę kończy na 16tej
Tutaj chciałbym pochwalić TempleX-a za doskonały wyrzut
i super TIMING!!, popracujemy tylko nad samym wyrzutem i będziesz wkrótce miał swoją średnia ze 180-190
Pozdrawiam @ll