![]() |
Finały 43rd Qubica AMF - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Finały 43rd Qubica AMF (/showthread.php?tid=98) |
Finały 43rd Qubica AMF - raadman - 11-11-2007 21:46 Dzisiaj zakończyły się finały 43rd Qubica AMF Bowling World Cup. Miałem okazje obejrzeć oba pojedynki finałowe na Eurosporcie ![]() Wnioski jakie wd. mnie można wyciągnąc są takie: - nawet najlepszym trafiają się wpadki typu gra 160 ![]() - nie tylko Tymek musi czasem zaczynac z 150 klepki ze względu na rotacje i smarowanie ![]() Jak zauważył komentator (Przemek Antuszewicz) warunki na torze szybko się zmieniały, a na sam finał tor nie był zbyt dobrze przygotowany, olej bardzo szybko wysychał z powodu dużej ilość świateł i lamp, ktore ogrzewały kregielnie. Widać było, ze zawodnicy nie wiedzieli co grać... Finał kobiet pokazał znakomicie, ze bowling to sport dla kazdego, wygrała Australijka (nie bede się bawił w nazwiska, bo i tak coś przekręce.. ), o nie zbyt zgrabnej figurze, w wieku pewnie koło 45-50 lat (ojj. wiem ze nie powinno się mowić o wieku kobiet ![]() ![]() Pozdrawiam, Radek! - fireman - 11-13-2007 22:30 Mozesz podac linka gdzie mozna zobaczyc wyniki turnieju??? - raadman - 11-13-2007 22:53 Sie robi Fire ![]() - TempleX - 11-14-2007 09:38 A to ciekawe nie miałem jeszcze okazji obejrzeć bowlingu w TV, a szczególnie takiego Finału....szkoda... Powiedz mi normalnie był uwzględniony w programie TV ten finał czy wpadłeś przypadkowo?? - fireman - 11-14-2007 11:01 raadman - dzieki - raadman - 11-14-2007 16:41 Szczerze to zupełnie przypadkowo, nawet nie wiem czy był w programie ujęty.. tata skakał po kanałach i trafił na bowling to mnie zawołał ![]() |