![]() |
Plaza - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Plaza (/showthread.php?tid=393) |
Plaza - ZYmAńSki - 11-16-2011 20:44 Witam serdecznie ![]() A więc pojechałem dzisiaj zobaczyć nową kręgielnie w Galerii Plaza i musze powiedzieć że średnio jestem zadowolony. Ok, tory Brunswick więc spoko. Ich ilość taka sama co w Grakuli. Maszyna do smarowania tej samej firmy. Programów smarowań brak. Grałem na czymś gdzie kula zbierała mi się już po przekroczeniu 25 klepki i break nie był w cale widoczny. Mój kumpel grający houseballem grał taką samą linie i nie widziałem dużej różnicy. O slide'dzie zapmnijmy narazie bo nie mają żadnego płyny do spryskiwania, więc na ostatnim kroku hamowałem strasznie. 2 razy maszyna nie oddawała kul, a naprawa jej zajmowała 4-5min. Sam wiem że zrobiłbym to dużo szybciej. Podsumowując, kręgielnia nawet ładna, sa kanapy itp. aczkolwiek brakuje tego klimatu grakuli ![]() Pozdrawiam wszystkich |