Rezygnacja kol. Pawła Kaniewskiego - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Rezygnacja kol. Pawła Kaniewskiego (/showthread.php?tid=352) |
Rezygnacja kol. Pawła Kaniewskiego - kacper - 05-19-2011 10:49 W dniu 17.05.2011r. wpłynął wniosek o rezygnacji kol. Pawła Kaniewskiego z członkostwa w Toruńskim Klubie Bowlingowym. W związku z tym, po uregulowaniu składek, zostanie odebrane mu członkostwo zwyczajne. Na szczęście kol. Paweł Kaniewski zgłosił chęć ewentualnego powrotu do klubu. - Kanieś - 06-07-2011 11:59 "Zrezygnował i deklaruje że wróci ... to po co rezygnował ?" Dlatego dla ścisłości wyjaśniam ... Względy czysto osobiste zmusiły mnie do złożenia prośby o zawieszenie w prawach i obowiązkach członka Klubu do czasu pozałatwiania moich spraw prywatnych. Wyszedłem z założenia, że skoro na chwilę obecną nie mogę zagwarantować należytego wywiązywania się z przyjętych na siebie obowiązków członka to tym bardziej nie powienienem korzystać z praw członka jakie gwarantuje statut. Oczywiście pozostaję nadal sympatykiem i kibicem Klubu a gdyby komuś przyszło do głowy że na coś lub kogoś się obraziłem to stanowczo zaprzeczam. |