![]() |
|
Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: Forum ogólne (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie (/showthread.php?tid=2367) |
Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie - Pielo - 08-21-2025 19:33 Cześć wszystkim, jeśli przygotowujecie wesele i zastanawiacie się nad obsługą muzyczną, to mogę polecić Wam wypróbowany zespół na wesele Lubin. Miałem okazję być na imprezie, gdzie grali i muszę powiedzieć, że dawno nie widziałem takiej energii na parkiecie – w zasadzie przez całą noc goście bawili się bez przerwy. Fajne jest to, że w zespole mają także DJ-a, więc potrafią łączyć granie na żywo z setami, dopasowanymi zarówno do młodszych i starszych gości. Dużą zaletą jest również opcja ustalenia repertuaru i dopasowania całości do swoich oczekiwań. Moim zdaniem to znakomity wybór, jeśli ktoś chciałby mieć wesele, na którym muzyka nie będzie sztampowa, lecz faktycznie porwie ludzi do zabawy. RE: Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie - Gfvjr4f46 - 09-04-2025 12:01 jaka muzyka jest teraz modna? RE: Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie - TexasCRAZYhorse - 09-08-2025 18:06 Taka oprawa muzyczna to jest naprawdę doskonała sprawa. Warto sobie to załatwić na imprezie. __________________________________________ Sala szkoleniowa - Poznań RE: Oprawa muzyczna na wesele w Lubinie - Olgfk4f22 - 09-14-2025 19:06 co jest teraz w modzie? |