![]() |
IMP Juniorów - Wersja do druku +- TLB (http://bowling.info.pl) +-- Dział: TKB - Toruński Klub Bowlingowy (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Aktualności / Wydarzenia (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: IMP Juniorów (/showthread.php?tid=199) |
- raadman - 12-29-2008 21:32 a regulaminu jak nie byloo tak nie maa ;( ciekawe jakie smarowanie będzie... [ Dodano: 06 Sty 2009 11:12 ] IMPJ zbliża się wielkimi krokami ![]() Myślę, że w grupie do lat 23 ze wszytskich toruńskich zawodników zagram najlepiej... szkoda ze jestem sam :oops: Myślę, ze nasze juniorskie ospk toronto udowodniło w ostatnim meczu, ze jesteśmy dobrze przygotowani do jednego z najważniejszych turniejów w sezonie. Nowa dobra wiadomość: Wśród zawodników zostanie wybrana jedna osoba, która w nagrode dostanie: - kule strikową - 1 entry na IWO 2009 - 8 h treningu z jednym z najlepszych trenerów w polsce. Nagrode ufundować ma Tonio Bowling School oraz redakcja polandbowling.eu. źródło: polandbowling.eu Powodzenia dla wszystkich reprezentantow - ja obiecuje - dam z siebie wszytsko! [ Dodano: 08 Sty 2009 06:46 ] Czy tylko ja się tak napalam na te zawody...? ;p - Przemek - 01-10-2009 19:53 RADEK D¡BROWSKI MISTRZEM POLSKI JUNIORÓW DO 23 LAT :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: - mlody84 - 01-10-2009 20:20 brawo brawo...gratuluje 8-) - Zator - 01-11-2009 01:38 BRAWO BRAWO RADZIU zostac mistrzem polski to juz na prawde coś! - Magda - 01-11-2009 10:46 Wieeeelkie gratulacje Radzio!! Jak patrzę na Twoje posty wyżej, to nie miało prawa stać się inaczej ![]() Warto być napalonym.. ![]() ![]() ![]() ![]() - raadman - 01-11-2009 12:53 ![]() Najśmieszniejsze jest to, że do samego końca byłem tak skoncentrowany, że nawet nie miałem pojęcia po 6 grze, że mam medal - zastanawiające były dopiero gratulacje ze strony innych zawodników oraz osób trzecich ![]() ![]() ![]() ![]() Turniej ten pokazał i udowodnił naprawdę wiele, więc teraz uważnie czytajcie, bo mówie to do wszystkich. - koncentracja, koncentracja, koncentracja i jeszcze raz skupienie. ![]() Jesteś na rozbiegu i masz tylko 1 cel. Rzucić dokładnie to co sobie zaplanowałeś. No i co, znowu stoi 8 lub 9, czy może 10? Uśmiechnij się do niej i spuść takie manto- ze przy następnym rzucie nie będzie miała odwagi zostać! Nic do okoła Ciebie nie istnieje, jesteś tylko Ty i kręgle. Nie śpieszysz się i nie wdajesz w niepotrzebne dyskusje... Z czego jestem najbardziej zadowolony? A no z tego, ze w ciągu niecałego miesiąca nauczyłęm się dobijać wszytskie piny spear'em. W moich mistrzowskich 6 grach poza splitami nie otworzyłem ani jednej ramki. Mam nadzieje, że moim sukcesem przekonam Was do tego, że trzeba trenować, a nie tylko grać! Musze szczerze i otwarcie przyznać, że nie napisałbym tych wszytskich rzeczy, w ogóle tego posta, a u góry nie było by informacji o moim sukcesie, gdyby nie Zbyszek Kotarski. To on powiedział mi wiele rzeczy, dał mi wiele wskazówek bez których bym sobie nie poradził. Przypilnował mnie, gdy dopracowywałem technikę i nauczył mnie przygotowania mentalnego, i jakże ważnej koncentracji podczas całego turnieju! Dzięki Zbysiu! Pozdrawiam i życzę równie wielkich sukcesów! [ Dodano: 11 Sty 2009 12:54 ] Wysłany: Wczoraj 19:53 -------------------------------------------------------------------------------- RADEK D¡BROWSKI MISTRZEM POLSKI JUNIORÓW DO 23 LAT :!: :!: :!: :!: :!: hehehe - o tej godzinie chyba jeszcze nie wiedziałem, ze zostałem mistrzem ![]() - Marta - 01-11-2009 13:50 Radek! Gratulacje! ![]() ![]() - Michu - 01-11-2009 14:34 Wielkie gratulacje Radku!!! Szacunek dla Mistrza! |